Welkom

Rudi Verbist is sedert jaren liefhebber en verzamelaar van oldtimer motoren en onderdelen.
Al heel jong werd hij besmet met het motorvirus. Zijn vader kocht in 1952 een Vespa 125 en volgde daarmee het voorbeeld van zijn twee broers, die zich in die tijd verplaatsten op een FN M86 en een Saroléa 600 Atlantic met zijspan. Die naam Saroléa klonk Rudi als muziek in de oren…
In 1973 kreeg hij de kans om een exemplaar van dat merk op de kop te tikken voor de in die tijd normale prijs van 500,- bef. Het ging om een Saroléa 125 (blauwe vogel genaamd) en kort daarop volgde zijn eerste Norton 500, model 16H - twee motoren waarvan hij tot op heden geen afscheid kon nemen...
Sedert die tijd hebben motorfietsen en al wat er rond hangt hem niet meer los gelaten.
De diagnose kan gesteld worden op “motoritis familiaris”.

In 1979 bracht hij voor het eerst een bezoek aan de beurs van de MG carclub te Berchem, op zoek naar motoronderdelen van FN, Saroléa, Gillet, en andere... Later schuimde hij nog vele beurzen af om onderdelen te verzamelen en te ruilen. De persoonlijke collectie groeide en wat eens onvolledige motoren of wrakken waren werden complete machines.
Pas veel later besliste hij om er ook zijn beroep van te maken.
Zowel nieuwe als gebruikte motoronderdelen werden in stock genomen. Het gamma werd uitgebreid met klassieke motoren, met de nadruk op het merk BMW, maar zonder echter de andere merken te vergeten.
Graag zou Rudi elke motorliefhebber opnieuw “de weg” ophelpen. Vandaar ligt er een breed assortiment aan merken op U te wachten. Ter gelegenheid van het verschijnen van het boek «AZ der Belgische motoren» heeft Rudi beslist om een eigen website te installeren. Dit werd uitbesteed aan vriend en specialist Peter Lembrechts. Met dank hiervoor.
Rudi hoopt nog vele rally´s te rijden, motoronderdelen te verzamelen en te verkopen. De verkoop gebeurt via beurzen in binnen en buitenland, alsook thuisverkoop.

Hopelijk kan deze site U helpen bij Uw zoektocht naar het juiste onderdeel.
Neem gerust telefonisch contact op !

Rudi Verbist
Brasschaatsebaan 56
2970 schilde

Let op ! Nieuw nummer :
Mobile: 0032(0)497 27 82 30
BTW: BE 871 293 194

Wat U hier ziet is slechts een greep uit het steeds wisselende aanbod. Best eerst even bellen ...